Najnovije

LG G Flex u prosincu stiže u Europu

LG je nedavno predstavio svoj prvi fleksibilni smartphone, G Flex, kojeg karakterizira zakrivljen zaslon, kao što kaže njegovo ime. Dosadašnjim specifikacijama dodana je i cijena te informacija da će uređaj od prosinca biti dostupan i u Europi, što nas iznimno veseli.

G Flex je LG-ev odgovor na Samsungov Galaxy Round, kojeg je Samsung predstavio samo da bude prvi, kao što i inače rade. G Flex je fleksibilni zaslon iskoristio bolje, ali je zato napravljen kompromis u pogledu rezolucije pa uređaj ima 720p rezoluciju na dijagonali od 6 inča, što nam daje manju gustoću piksela nego na trenutnim top modelima.

Uređaj je pokretan četverojezgrenim Qualcommovim Snapdragonom 800 takta 2,26 GHz s 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije proširive memorijskim karticama. Na leđima (koja imaju funkciju samopopravljanja) G Flex ima 13 MP kameru s LED bljeskalicom i podrškom za 1080p videozapise, a tamo su opet smještene i fizičke tipke kontrole glasnoće te Power tipka.

Cijena nije mala te za korejsko tržište iznosi 940 $. U Koreji će uređaj biti dostupan od 12. studenog, dok se u Europi očekuje u prosincu, po još nepoznatoj cijeni, ali sigurno će biti “paprena.”

1 komentar

1 komentar

  1. Howard Marks

    9. studenoga 2013. na 14:58

    AJME POŠTO JE “ZAKRIVLJENI” MORAN GA IMAT -zajebajen se koga boli kurac.

Odgovori

To Top