Najnovije

iOS 7.1 dostupan za developere, donosi niz poboljšanja

Apple je programerima aplikacija koji su registrirani, za što plaćaju 100 $ godišnje, u opticaj pustio nadogradnju na iOS 7.1. Doduše, radi se tek o prvoj beti najnovije verzije Appleovog iOS-a. Osim ispravka nekih bugova iz prijašnjih verzija, na red su došle i neke izmjene u korisničkom sučelju, kao i poboljšanja performansi.

Apple je ubacio i neke nove sitne mogućnosti te promjene, poput odabira hoće li se sve fotografije snimljene u burst modu pojaviti na Photo Streamu ili ne. Poboljšana je animacija pinch-to-close na iPad tabletima, koja je zastajkivala na svim generacijama iPad tableta, pa čak i na Air-u i Miniju s Retinom.

Traka za notifikacije dobila je nove poruke, updatean je Yahoo! logo koji se pojavljuje u informacijama za vrijeme i dionice, a spominje se i to da sada nije potrebno resetirati uređaj nakon odabira opcije za Bold Text. Sada postoji i opcija da umjesto bijele koristite crnu tipkovnicu koja se do sada samo ponekad pojavljivala.

Od sada je moguće i povećanje kontrasta cijelog OS-a ukoliko vam se ne sviđa šarolikost. Dodan je Auto HDR mod za snimanje fotografija, ali pojavili su se i neki novi bugovi, primjerice onaj u postavaka pri odabiru zvuka notifikacije ili zvona. Kako god, ukoliko niste razvijatelj aplikacija preporučamo vam da se klonite ove nadogradnje, koju ionako (normalnim putom) ne možete instalirati bez developerskog računa.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh