Gadgeti

Nexus 5 procurio na Play Storeu, poznata je i cijena

Google baš nema sreće s Nexusom 5, budući da informacije cure “na sve strane”. Nakon što je od jučer poznat i datum kada bi novi Nexus trebao biti predstavljen, danas se uređaj, očito greškom, pojavio u Googleovoj Play trgovini pomoću koje je moguće kupiti “Google branded” uređaje i preuzeti aplikacije za Android uređaje.

Prvi put vidimo i službenu fotografiju uređaja, nakon svih onih loših špijunskih fotografija. Posebno zanimljivo na slici je i to što vidimo novi Googleov launcher, koji bi se prema glasnima trebao zvati Google Experience i moći će ga instalirati svi Android korisnici koji ne žele koristiti launcher koji im “serviraju” proizvođači Android uređaja.

Nexus 5 je ime koje je sada i gotovo službeno potvrđeno, jer se neko vrijeme mislilo da će uređaj nositi ime Nexus 4 (2013). Trebao bi imati 4,95″ zaslon, Snapdragon 800 u kombinaciji s 2 GB radne memorije i 8 MP kameru na leđima. Cijena bi trebala iznositi 349$ u USA, odnosno 349€ u Europi. Sve informacije trebali bismo saznati 28. listopada, kada se očekuje predstavljanje Nexusa 5 i Androida KitKat.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh