Gadgeti

Čak 30% kupaca Galaxy GEAR-a nije zadovoljno

Većina naših čitatelja zna da je Samsung dan prije ovogodišnjeg IFA sajma predstavio novi Galaxy Note, treći po redu te je uz njega predstavio i svoj pametni sat o kojem se puno špekulirao. Čini se da im to nije bio baš najpametniji potez, koji su učinili samo da bi prestigli Apple, iako Sony ima već dvije generacije pametnih satova, na što je Samsung zaboravio.

Kako god, američki Best Buy danas je objavio da postotak vraćanja Galaxy GEAR-a u trgovine iznosi čak 30%, što znači da je minimalno 30% kupaca ovog gadgeta nezadovoljno njime. Sigurno ih ima i više, ali neki su se očito pomirili s ovom lošom investicijom i odlučili zadržati ovaj “poluproizvod”.

Kupci zapravo nisu mogli ni očekivati više od proizvoda koji je “sklepan” na brzinu, samo zbog toga da bi Samsung pametni sat predstavio prije Applea i smatrao se “inovativnim”, što definitivno nije. Premali broj specijaliziranih aplikacija takav jedan gadget uistinu čini besmislenim, a činjenica da uz njega morate kupiti i prilično skupi smartphone, odnosno Note 3, dodatni je razlog za nezadovoljstvo. Ipak, Samsung je nedavno dodao podršku za Galaxy S4, S3 i Note 2, što će barem malo smanjiti nezadovoljstvo kupaca.

Da ovaj gadget nije preskup, biste li ga vi kupili? Pišite nam u komentarima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh