Igre

Otkrivene lige i timovi za FIFA 14, Hrvatske ponovno nema na listi

EA je danas objavio popis svih liga i klubova koji će biti licencirani u nadolazećoj nogometnoj simulaciji FIFA 14. Lista sadrži preko 600 klubova podijeljenih na 33 licencirane lige, što je vrlo vjerojatno najveći broj momčadi ikad licenciranih u jednoj nogometnoj igri, pogotovo više nego u glavnoj konkurenciji, PES-u.

Licencirane su tako neke nove lige – Liga Argentina, Campeonato Nacional Petrobas – odnosno čileanska prva liga, te kolumbijanska Liga Postobon. U EA Sportsu su svjesni velike potražnje fanova za turskom ligom, ali javljaju kako ove godine nisu mogli uključiti čitavu ligu pa će jedini turski predstavnik i dalje biti Galatasaray. Lista licenciranih nacionalnih momčadi ostala je gotovo ista, dodan je samo Wales, vjerojatno zbog Garetha Balea koji se nalazi na naslovnoj strani igre. Naravno, ni ove godine nema Hrvatske među licenciranim reprezentacijama.

Punu listu možete pogledati na ovome linku. Što mislite, koja će igra postići veći uspjeh, FIFA 14 ili PES 14? Pišite nam u komentarima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh