Gadgeti

Microsoft otkupljuje stare iPad-ove i mijenja ih za svoj Surface

Microsoft je objavio kampanju u kojoj otkupljuje Appleov iPad te zauzvrat daje kupon od minimalno 200$ za kupnju njihovog (propalog) tableta Surface, čija će se nova inkarnacija pojaviti vrlo brzo pa se očito žele riješiti velikog viška na skladištima, jer je svima dobro poznato da se Surface protekle godine nije baš najbolje prodavao.

Prije nekoliko tjedana MS je započeo agresivnu kampanju u kojoj se “bori” protiv Appleovog iPad i tvrdi da je njihov Surface bolji. Ipak, da bi privukli kupce, morali su sniziti cijenu Surface Pro i RT modela za čak 100$, da bi uspjeli nešto prodati.

Kako god, sumnjamo da će ova kampanja uspjeti budući da Microsoftov Surface ni približno ne uživa popularnost kakvu ima Appleov iPad. Ipak, možda Microsoft novim Surface tabletom uspije oduzeti komadić “kolača” koji ima Appleov iPad i poveća Android konkurencija. Treba napomenuti da ova akcija traje do 27. listopada, pa ako ima netko iz inozemstva zainteresiran da se riješi svog iPad-a i nabavi Surface, trk na ovaj link.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 13. rujna 2013. at 20:45

    ma vama je mozak propao -_-

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh