Glasine

T-Mobile zaposlenicima zabranio odlazak na godišnji 20. rujna, tada novi iPhone kreće u prodaju?

Već i ptice na grani znaju da Apple sprema event koji će se održati 10. rujna te će na njemu biti predstavljena dva iPhonea: 5S i 5C. Danas stiže infomacija da je američki T-Mobile, koji je Appleov iPhone počeo prodavati početkom ove godine, svojim zaposlenicima naredio da ne smiju ići na godišnji odmor u razdoblju od 20. do 22. rujna, a upravo to je vrijeme kada bi, prema dosadašnjim glasinama, koje su sada i skoro službeno potvrđene, novi iPhone trebao prenuti u prodaju.

iPhone 5S bi trebao biti nadogradnja trenutnog top modela iPhonea 5, što znači da će imati nešto brži procesor, bolju kameru te toliko opjevani čitač otiska prsta koji će još više povećati sigurnost na vašem iPhoneu. Appleov event koji bi se trebao održati 10. rujna još nije službeno najavljen, ali očekujemo da Apple to učini vrlo brzo, budući da se 10. rujna opako približava.

2 komentara

2 Comments

 1. De Va

  29. kolovoza 2013. na 11:21

  kak da to kazem da svi shvate… iphone odnosno apple sam je kvalitetan jednako kao i nasa vlada zajedno…

  • Sven Bradić

   29. kolovoza 2013. na 13:33

   To baš i nije istina, jer naša Vlada nama ne donosi novac, nego gubitke, dok iPhone Appleu donosi veliki dobitak. Zato ne srljajte kao guske u maglu…a kvalitetu ne može procijeniti samo jedan čovjek putem komentara…

Odgovori

To Top