Najnovije

Razgrabljen prvi kontingent ZTE Open Firefox telefona

ZTE Open Firefox OS

Nakon najave o skoroj prodaji putem eBaya, prvi kontingent ZTE Open Firefox telefona je rasprodan, javlja Cnet. Doduše, riječ je bila o količini od ni 2000 komada, od kojih je pola plasirano na američkom, a druga polovica na britanskom eBayu.

Predstavnik Mozille izjavio je da tvrtka nije sigurna kada će putem eBaya plasirati nove primjerke.

Mozilla je, možemo reći, podosta oprezna sa svojim Firefox OS sustavom, za koji se očekuje da bi možda mogao ponuditi povoljnu alternativu za Android i iOS.

ZTE Open dolazi s 1GHz Qualcommovim procesorom, 256 MB RAMa te 3,5 inčnim ekranom. S cijenom od petstotinjak kuna Mozilla novom platformom nastoji osvojiti segment tržišta koji je zaintrigirao i Apple – onaj niži. Također, cilja se na tržište zemalja u razvoju te na korisnike koji kupuju svoj prvi smartfon.

Firefox OS telefoni trenutno dolaze u tri modela, ovisno o tome gdje su i preko kojeg mobilnog operatera plasirani. T-Mobile u Poljskoj nudi Alcatel One Touch Fire, Telefonicin Movistar prodaje ZTE Open i Alcatel u Venezueli i Kolumbiji. GeeksPhone Keon pak, prodaje se otključan na španjolskom tržištu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh