Najnovije

Moto X kasni s isporukama zbog velike potražnje

Nedavno predstavljena Moto X  je, čini se, u problemima, jer Motorola ne može na vrijeme isporučiti uređaje koji se sklapaju u Americi, u Fort Worth pogonu u Texasu. Sklapanje u Americi je trebalo garantirati isporuku u roku od samo 4 dana.

Osim što je Moto X ‘Amerima’ domaći proizvod, karakterizira ju i Touchless Control značajka te mogućnost samosatalnog dizajniranja svog, personaliziranog Moto X-a pomoću Moto Maker web stranice. Kupci pri narudžbi mogu birati između 18 različitih boja i tekstura stražnjeg poklopca sa 7 boja detalja te crnom ili bijelom bojom prednje strane uređaja.

Iako su trenutno u problemima, Motorola i AT&T tvrde da će se isporuka ovog uređaja uskoro normalizirati te da će uređaji stizati u roku od 4 dana, baš kao što je i najavljeno. Slijedi službena objava iz Motorole:

We’ll be working hard to get your customized Moto X to you as quickly as possible. We expect that because of high demand, initial shipping times may vary. But we will get that down to 4 days or less as soon as we possibly can. We’ll also be adding digital printing in the future, so you can include a personal message on the back of your Moto X.

Usput su objavili i novu reklamu za svoj Moto X koju možete pogledati u nastavku:

Click to comment

Odgovori

To Top