Najnovije

T-Mobile USA omogućio povoljnu kupnju mobitela dva puta godišnje

T-Mobile USA započeo je agresivnu kampanju kojom želi se pomaknuti s četvrtog mjesta koje ima na američkom tržištu te je tom prigodom objavio zanimljivu ponudu, odmaknuvši se od tradicionalnog modela kojim se korisnici vežu pune dvije godine da bi bar malo povoljnije kupili mobilni telefon.

Njihova nova tarifna opcija zove se JUMP! te za 10 USD mjesečno korisnici će svakih pola godine biti u mogućnosti kupiti telefon po vrlo povoljnoj cijeni, ili ga pak dobiti besplatno. Također, usluga uključuje i osiguranje od fizičkog oštećenja i gubitka uređaja (što smo već do sada i vidjeli u ponudi našeg HT-a).

“730 dana je jednostavno predugo vremensko razdoblje tokom kojeg jednostavno gledate kako izlaze bolji telefoni koje želite imati.”, istaknuli su iz T-Mobilea USA, koji trenutno zauzima 13% tog tržišta. Na prva tri mjesta su Verizon s 31% udjela, potom AT&T s 27% te Sprint s 16%.

S obzirom da nas proizvođači mobilnih telefona iz dana u dan bombardiraju novim modelima, nadamo se da će se slična praksa postupno probiti i do Europe.

Click to comment

Odgovori

To Top