Gadgeti

Procurio Nexus 7 unboxing video i prije službenog predstavljanja

Kao što znate, danas se održava Googleov event na kojem bi trebao predstaviti nasljednika popularnog Nexusa 7 te novu verziju Androida koja nosi isto ime, ali i novu brojčanu oznaku 4.3. Već smo objavili fotografije novog Nexusa 7, a danas nam stiže još malo materijala.

Naime, jedan Reddit korisnik je objavio unboxing video novog Nexusa 7 koji još nije službeno predstavljen. Nije poznato odakle mu uređaj, ali pretpostavljamo da je neka od trgovina dobila ranu isporuku ovog tableta te je vjerojatno zavarao prodavače te su mu oni, vjerojatno ne znajući da novi Nexus 7 još nije predstavljen, prodali jedan primjerak.

Specifikacije su već odavno poznate, ugrađen je 7″ zaslon rezolucije 1920 x 1200 točaka, četverojezgreni Snapdragon S4 Pro (identičan onome u Nexusu 4), 2 GB radne memorije te 5 MP kamera straga i prednja za video pozive. Uređaj je pokretan Androidom 4.3, kojeg bi Google danas također trebao predstaviti. U nastavku pogledajte nove fotografije i čuveni unboxing video (kliknite na sliku da biste ju pogledali u punoj rezoluciji).

Evo i video:

[youtube id=”PO2ZsvwRMuY” width=”620″ height=”360″]

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh