Glasine

Procurile fotografije i video koji prikazuje LG G2

Samo dan nakon što je LG najavio poseban događaj na kojem bi trebala biti predstavljena njihova nova perjanica LG G2 procurile su fotografije, a kasnije i videozapis koji prikazuje izgled uređaja i softvera na njemu.

Prema glasinama, LG G2 (bez riječi “Optimus” u imenu) bi trebao biti pokretan četverojezgrenim Qualcommovim Snapdragonom 800 takta 2,3 GHz, ima 5,2″ zaslon (ovih 0,2″ vjerojatno je prisutno zbog virtualnih tipki koje zauzimaju o,2″, pa kad oduzmete tih 0,2″ dobijete 5″ zaslon na korištenje), 2 GB radne memorije i 13 MP kameru, a ostalo ćemo saznati prilikom službenog predstavljanja. Uređaj će biti pokretan Androidom u trenutno najnovijoj verziji, Jelly Bean 4.2.2.

Treba spomenuti da se LG odlučio na malo neobičan, ali dobar potez te je tipke za smanjivanje/pojačavanje zvuka smjestio ispod otvora za kameru, na “leđima” uređaja. Bit će zanimljivo vidjeti kako te tipke rade u praksi. Samo se nadamo da ovaj uređaj neće kasniti kod nas kao što je bio slučaj sa Optimusom G koji je kasnio 8 mjeseci. U nastavku pogledajte fotografije i videozapis koji nam prikazuju novi LG-ev smartphone s puno potencijala.

 

 

Click to comment

Odgovori

To Top