Događanja

Predstavljen redizajnirani Skype za Android

Skype je jučer povodom toga što je nedavno dosegnuo brojku od 100 milijuna korisnika na Android uređajima, predstavio potpuno novu redizajniranu verziju aplikacije za Android, a nadamo se da redizajn uskoro stiže i na iUređaje.  Prema riječima ekipe iz Skypea ovo nije samo redizajn, već je aplikacija ponovno izrađena od samog temelja kako bi osigurala što ugodniji rad i korisničko iskustvo.

Skype 4.0 za Android donosi dosta izmijenjeno sučelje aplikacije koje malo podsjeća na Windows Phone, što je i logično budući da je Microsoft vlasnik Skypea. S novim dizajnom dolazi i nova lista razgovora koja je sada još bolje optimizirana. Kad otvorite aplikaciju prikaže vam se lista zadnjih razgovora te vam se nudi mogućnost da nastavite razgovor s njima, a dodirom na određeni kontakt otvara vam se novi prozor u kojem vam se nudi chat, glasovni ili video poziv s tim kontaktom.

Za sada nije poznato kada će iOS verzija doživjeti redizajn i kako će on izgledati budući da je Apple sa iOS-om 7 donio novosti u dizajnu aplikacija za iOS. U nastavku pogledajte i promotivni video koji prikazuje novi Skype, a preporučamo vam da “skočite” do Google Play trgovine i preuzmete novi Skype ovdje.

Click to comment

Odgovori

To Top