Glasine

Moto X se pojavila na uhu Erica Schmidta

Nove glasine o Motoroli Moto X se pojavljuju gotovo svaki dan, a danas imamo gotovo službenu potvrdu da ovaj uređaj postoji. Naime, paparazzi su fotografirali Erica Schmidta, Googleovog CEO-a dok je razgovarao na telefon. Pitate se što je posebno u cijeloj priči? Naime, Eric Schmidt je telefonski poziv obavio upravo sa Moto X-a, koji još uvijek nije službeno predstavljen.

Mislim da ne možemo dobiti bolju potvrdu o postojanju uređaja koji bi trebao Motorolu vratiti među vodeće proizvođače pametnih telefona. Što se specifikacija tiče, tu je nepoznati četverojezgreni procesor (šuška se da će to biti Snapdragon 600 ili Snapdragon S4 Pro), 2 GB radne memorije te 4,7″ 720p zaslon te 16 GB interne memorije. Na leđima bi trebao imati 10 MP kameru. Kupci će navodno moći naručivati boju kućišta te gravirati kućište po želji, što Apple nudi već godinama.

Još nije poznato hoće li Moto X potpuno zamijeniti Nexus liniju uređaja ili će biti uređaj biti namijenjen tržištu SAD-a. Ukoliko Moto X bude ekskluzivna samo u SAD-u, pretpostavlja se da će Google pripremiti Nexus 5 za Europu, iako je to manje vjerojatno.

Kako god, mi se nadamo da će Google Moto X ponuditi cijelom svijetu, ali i da neće umiroviti Nexus liniju koja ima veliku količinu fanova.

Moto X

Click to comment

Odgovori

To Top