Gadgeti

Moto X procurio u reklami kanadskog operatera Rogers

Googleov (Motorolin) Moto X pametni telefon koji “curi” na gotovo sve strane, ali još uvijek znamo jako malo o tom misterioznom uređaju. Danas se na YouTube-u pojavila reklama kanadskog operatera ROGERS koji najavljuje “senzacionalni” Moto X koji bi, prema glasinama, trebao biti svjestan svoje okoline, što možemo vidjeti i u videu.

Kao što možete vidjeti u videu, prisutan je novi sustav obavijesti na zaključanom zaslonu koji vam prikazuje obavijesti kada pogledate u vaš pametni telefon. Svidjele su nam se i nove “Always on” glasovne naredbe pomoću kojih možete provjeriti nešto putem Google Now softvera bez da dotičete uređaj.

Moto X bi se, prema informacijama iz videa, trebao pojaviti već u kolovozu, što znači da nam je do predstavljanja ostalo jako malo vremena. Moto X bi trebao imati četverojezgreni procesor, 2 GB RAM memorije, 4,7″ 720p zaslon i 10 MP kameru. U nastavku pogledajte video koji prikazuje Moto X i neke nove funkcije.

[youtube id=”bUmuIEp6dvs” width=”620″ height=”360″]

Sve što mogu reći je: “OK Google Now, I want this phone”. Kakva su vaša mišljenja o ovome uređaju, hoće li biti uspješan i vratiti Motoroli slavu ili će biti potpuni promašaj? Pišite nam u komentarima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh