Gadgeti

iPhone 5S navodno stiže 20. rujna?

Nakon što je Apple najavio iOS 7, mnogi se pitaju što nam Apple sprema na području hardvera, svi smo najviše zainteresirani za sljedeću generaciju iPhonea, o kojoj slušamo glasine već mjesecima. Prema informacijama koje ima International Business Times, Apple, prema predviđanjima analitičara, planira predstavljanje novih proizvoda za 20. rujna.

Predviđanja koja su nam ponudili analitičari International Business Timesa temelje se na obrascu dosadašnjih predstavljanja Apple proizvoda, ali postoji jedna manja razlika. Apple, kad predstavlja novi iPhone, predstavi samo njega, a sada se nagađa da će Apple predstaviti dva iPhonea, top model iPhone 5S i nasljednik trenutačne “petice” te jeftini iPhone, za koji se ne zna koji će naziv nositi.

Za sve vas koji ga poznaju pod nazivom iPhone mini, odmah ćemo objasniti zašto se neće tako zvati. Jeftini iPhone bi trebao imati 4″ zaslon kao i skuplji model, pa mu riječ “mini” nije prikladna u nazivu. Što se naprednijeg modela tiče, trebao bi imati nešto brži procesor (držimo palčeve da bude četverojezgreni), dvostruku LED bljeskalicu koju možete vidjeti na slici iznad te čitač otiska prsta koji bi povećao sigurnost vašeg iUređaja. Spominje se i nešto jača baterija, ali sve još uvijek pripada među glasine.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh