Najnovije

Huawei Ascend W1 u Tele2 ponudi

Huawei Ascend W1 najnoviji je napredni pametni telefon u Tele2 ponudi i korisnicima je dostupan od danas, 15. srpnja za 195 kuna uz mjesečni trošak od 125 kuna u tarifi 75 (75 kuna tarifa + 50 kuna uređaj). Radi se o prvom Huawei modelu s operativnim sustavom Windows Phone 8 koji korisnicima omogućava pametnu i elegantno stiliziranu alternativu s najboljim omjerom cijene i kvalitete s najnovijom tehnologijom. Cijena mobitela bez ugovorne obaveze je 1795 kuna, a korisnicima će biti dostupan u crnoj boji.

Uređaj je tanak 10,30 milimetara i težak 130 grama i ima 4-inčni IPS LCD ekran razlučivosti 480×800 točaka s OGS tehnologijom, a ekran će trošiti do 30 posto manje baterije zahvaljujući Huaweijevoj jedinstvenoj tehnologiji za uštedu energije. Baterija od 1950 mAh ima autonomiju na čekanju od 470 sati, što je najviše među pametnim telefonima u svojoj klasi. Ascend W1 jamči izvrsnu zabavu tijekom gledanja video priloga ili igranja igrica zahvaljujući brzom Qualcommovom MSM8230 dvojezgrenom procesoru s taktom od 1.2 GHz i grafičkom procesoru Adreno 305.

hua1

–     Ascend W1 je kombinacija Huaweijeve filozofije dizajna pametnih telefona u skladu s potrebama korisnika i Windows Phone 8 softvera. Suradnja s Microsoftom i novi operativni sustav unijeli su osvježenje u našu ponudu popularnih pametnih telefona, a Tele2 je omogućio da kvalitetan uređaj svojom cijenom postane pristupačan brojnim hrvatskim korisnicima. Siguran sam da će Ascend W1 ispuniti njihova očekivanja – rekao je Dan Klepač, direktor Huawei Device za Hrvatsku.

 

Fotografiranje s Ascendom W1 iznimno je jednostavno jer je na kućištu postavljena tipka za automatsko pokretanje kamere i fotografiranje, odnosno snimanje. Uređaj ima stražnju kameru od pet megapiskela s LED bljeskalicom i prednju kameru od 0,3 megapiksela. Huawei Ascend W1 ima IPS LCD zaslon niske razine refleksije s naprednom tehnologijom laminiranja za što kvalitetniji prikaz u različitim uvjetima vanjske rasvjete. Huawei Ascend W1 može pohraniti podatke na internih 4 gigabajta memorije te dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta.

Korisnici će moći prilagoditi početni Windows Phone 8 ekran prema željama, prikačiti „žive“ pločice kako bi imali pregled svih važnih novosti u stvarnom vremenu te prilagoditi boju prikaza pločica prema želji. Dinamični zaključani ekran ujedno omogućava označavanje važnih i zanimljivih slika i novosti koje su dostupne odmah, čak i kada je mobitel zaključan. Također, zahvaljujući već postavljenom Microsoft Office paketu jednostavno je koristiti Word, Excel i Powerpoint u svakom trenutku i bilo gdje, Outlook omogućava stalnu e-mail komunikaciju, a SkyDrive neprimjetnu sinkronizaciju svih podataka.

Huawei Ascend W1 nudi i praktičan unos kontakata s Android telefona Bluetooth vezom.

Više informacija o uređaju možete pronaći ovdje , a Tele2 ponudu na www.tele2.hr

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh