Gadgeti

Istraživanje: iPhone je najsporiji među najprodavanijiima

Kako piše Techyyouth, Appleov iPhone trenutno je najsporiji smartphone među konkurentima poput Samsungovog Galaxya S4 u Velikoj Britaniji.

Jedna britanska agencija provela je istraživanje koristeći svima nama poznate Geekbench aplikacije koje mjere snagu i brzinu procesora uređaja. Na prvom se mjestu našao Samsungov Galaxy S4 čiji je quad core procesor od 1.9 GHz dvostruko brži od iPhoneovog dual corea snage 1.2 GHz.

Dakle, na prvom mjestu je S4, a nakon njega slijede redom: HTC One, Sony Xperia Z, Google Nexus 4, Samsung Galaxy Note 2, Blackberry Z10 te kao šećer na kraju – iPhone.

Nadajmo se da će Apple u novi iPhone ugraditi nešto jači procesor, ukoliko ne želi da ga Samsung “pomete”.

2 komentara

2 Comments

  1. 26. lipnja 2013. at 23:01

    Ja nevjerujem KOJI STE VI IMBECILI RETARDIRANI. Iako i sam mrzim iPhone (zbog zatvorenosti sustava,za razliku od androida),iPhone kao iPhone je dovoljno brz zbog svojeg iOS-a,njemu netreba quad-core procesor kao Androidu da bi bio fluidan,dovoljan mu je dual-core…seljačine,NAUČITE prvo nešto,a ne srat po nečemu iako nemate pojma šta je to…
    I ponovit ću opet,mrzim iOS,ali je fluidniji od androida,ali android postaje također fluidan sa quad-core procesorima te dobrim grafama kao Mali 400 MP i Adreno 330…tako da ne serite o nečemu što OČIGLEDNO neznate..

    • 28. lipnja 2013. at 20:59

      Ovdje se govori o brzini procesora, a ne o brzini operativnog sustava u integraciji s procesorom. Tko je spomenuo iOS?! 😉

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh