Najnovije

Facebook korisnici na mobitelima više nego na računalima?

Picture

Kad je nastao kao javna društvena mreža, Facebook su svi koristili na svojim računalima tj. na desktop verziji facebooka.

To se izgleda mijenja jer po prvi puta u povijesti ove kompanije bilježe podatak da se u jednom danu više korisnika prijavilo na facebook putem mobilne verzije, nego putem web-a.

Od ukupno 1.06 milijardi aktivnih facebook korisnika njih 618 milijuna vraća se na facebook svakodnevno kako bi provjerili što je novo, a čak 157 milijuna ljudi to radi putem mobilnih verzija.

Pošto u današnja vremena skoro svi imaju nekakav smartphone Facebook se fokusirao na to da tim korisnicima koji preferiraju mobilu verziju facebooka pruži što bolje iskustvo sa svojim uslugama pa smo od primitivnih iOS i Android facebook aplikacija došli do današnjih modernijih, jednostavnijih, fluidnijih verzija.

Sve u svemu, može se reći da su se u Facebooku dobro namučili kako bi nam donijeli najnovije funkcije na naše "pametne telefone" te su time dobili ono što im je i bio cilj, nove korisnike, te su uspjeli zainteresirati one stare jer nitko prije nije htio na facebook ići preko mobitela zbog nedostatka u aplikacijama ali sada se to napokon mijenja – svaka čast Facebook!

F.B.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Most Popular

Vrh