Najnovije

[TouchT] iPhone 5 i iPad mini dolaze 12. rujna, ovaj put “skoro” službeno

Skoro skoro službeno. Već i ptice na grani znaju da će Apple 12. rujna predstaviti novi iPhone, iPad mini, novi iPod nano (sedma generacija) te druga razna čudesa. Danas imamo ekskluzivnu informaciju od portala TechCrunch koji se pozivaju na anonimni izvor iz jednog od najvećih američkih operatera, Verizona, koji tvrdi da je zaposlenicima zabranjeno da odu na godišnji u razdoblju od 21.-30. rujna (vjerojatno neki njihov zaposlenik), što znači da u tom razdoblju moraju raspolagati svim zaposlenicima. Ispostavilo se da se ovakva glasina pojavila i prošle godine te da je bila točna.

Kako se predpostavlja, nakon predstavljanja 12. rujna, počet će predbilježbe za novi iPhone, koji će u prodaju krenuti 21. rujna, kod AT&T-a, Verizona i Sprinta (osim ako apple ne uvede i neke druge operatere).

Ovim naredbom Verizonu, Apple je gotovo službeno potvrdio dolazak novog iPhonea, a sve o uređajima koji će biti predstavljeni na Apple eventu saznajte na GIGA Portalu, a u planu je i live blog sa eventa od strane ekipe iz GIGE.

S.B.

Click to comment

Odgovori

To Top